Evenemang 2019

EVENEMANG 2019

26 OKTOBER

HALLOWEEN ON TRACK är ett track day event med enbart drifting.

27 OKTOBER

TRACK MONDAY ON A SUNDAY  är säsongsavslutningen av Track Monday; en trackday med enbart bankörning.


REDAN GENOMFÖRDA EVENEMANG 2019

23 MARS

VARVET MILEN är ett seedinglopp till Göterborgsvarvet. Vill du flytta fram din startposition i GöteborgsVarvet? Anmäl dig till Varvet Milen på Mantorp Park, maxa farten på den 10 kilometer långa banan och seeda dig fram ibland startgrupperna.

 

20 APRIL

PÅSKSLADDEN har sedan 2014 blivit den självklara starten på året för alla drifting älskare. Hela Sveriges driftingelit kommer till Bilsport Preformance & Custom Motor Show på Elmia för att ge publiken en grym show under påskafton.

 

30 APRIL - 1 MAJ

DOTZ DRIFT BREAK är en Track Day med fokus på bara Drifting! Banan är öppen för alla, från totala nybörjare till proffs, som både testar för egen del samt kommer visa upp hur det kan se ut.

 

 

4-5 MAJ

VÅRRACET är en av säsongens största och mest fullmatade racinghelg med upp mot 200 startande bilar. Sportvagnsmästerskapet, SSK, Radical gör upp i sina serier och visar på bredden inom svensk racing.

 

 

24-25 MAJ

BIMMERS OF SWEDEN  är nordens störtsta BMW-träff, med över 1400 bimmers på plats! En mötesplats för alla BMW-ägare, och alla som gillar BMW inklusive BMW Motorcyklar. På plats finns även racingförare, driftingförare m.fl. som alla kör BMW. Bankörning och bilutställning med massor av fina priser att vinna.

 

6 JUNI

NATIONALBANDAGEN  är en bankörnings-trackday. Vi slår upp portarna till oss den 6e Juni för frikörning på vår bana, vi kommer köra tre klasser! Klasserna är gatbilar (nybörjare), gatbilar (erfaren) och racebilar (ej formel).

Välkommen att fira Nationaldagen med oss på Mantorp Park!

 

7-9 JUNI

BUG RUN  är nordens största VW-träffar, av entusiaster, för entusiaster, med mer än 1500 VW av alla typer från 1947 till 2019.

 

Mer info: http://bugrun.com/bugrun/

 

13-16 JUNI

GATEBIL: Summer Festival är en motorfestival och publikfest efter norskt koncept med drifting, Time Attack, uppvisningar på banan samt mycket show och konsert med "After Track" på festivalområdet. Gatebil har vuxit till norra Europas största "Track Day event", med möjlighet för alla att testa sin bil på banan!

 

27-29 JUNI

TIME ATTACK FESTIVAL är norra Europas bästa Time Attack-event med Festival-koncept.

Time attack är ett säkert och i sin enkelhet roligt sätt att ta steget till att tävla på bana med din sportbil. Tävla mot dig själv och klockan i klasser samt heat indelade efter din biltyp. Snabbast varvtid vinner!

 

25-28 JULI

MANTORP DRAG REVIVAL kommer återigen, den 25-28 juli, att ta tillbaka de snabbaste bilarna till den legendariska dragstrippen. Dragracing har sedan 1970-talet varit synonymt med Mantorp Park, sedan 2011 har det dock varit ett litet uppehåll för de snabbaste bilarna men det ändrade vi på förra året och det blir samma sak i år. Tillsammans med SHRA Mantorp tar nu Mantorp Park nya tag för att åter etablera sig som en given arrangör för dragracing.

3 AUGUSTI

JAPDAYS  är en bilträff som kommer, den 3e Augusti 2019, fylla hela Mantorp Park med Japanska fordon i alla dess former! Enbart Japanska bilar kommer att få åka in på området för att ställa ut, kör på bana, köra konbana eller vår Offroad bana!

 

23-25 AUGUSTI

MANTORP CLASSIC FESTIVAL kommer återigen arrangeras av Mantorp Park, tillsammans med RHK,  och bjuder på sommarens största Racer Historiska tävling med många klasser och utställning. Om man inte var med på den gamla goda tiden själv, förstår man snabbt på detta evenemang att vissa saker var bättre förr!

 

26 OKTOBER

30-31 AUGUSTI

TRAILER TRUCKING FESTIVAL, här samlas allt på en plats - för både branschen och familjen. Branschutställning, fartfyllda shower, spektakulära uppvisningar, spännande tävlingar och underhållning. Det här är dagar då tunga fordon får visa upp sina allra bästa sidor. I den välfyllda branschutställningen ställer de stora lastbilstillverkarna och många andra ledande aktörer ut sina produkter. Och i den prestigefyllda tävlingen Nordic Trophy tävlar lastbilar från stora delar av Europa.

26-29 SEPTEMBER

GATEBIL: Season Finale  är säsongs avslutningen för norra Europas största track-day event. Mycket mera körning står på schemat denna helg som är öppen för alla som vill testa/köra slut på sin bil på banan! Här avgörs även Gatebil Drifting Series och vinnare skall krönas! Självklart blir det även After Track i sann Gatebil anda.

 

4-5 OKTOBER

Grande Finale powered by Porsche Center Jönköping, Eliten inom svensk racing återvänder till Mantorp Park med flera spektakulära klasser som Porsche Carrera Cup Scandinavia, TCR Scandinavia, GT4 Scandinavia, V8 Thunder Cars, Ginetta och Formel Nordic. En riktig finalhelg med racing på högsta nivå!.