Evenemang 2019

Denna sida kommer uppdateras löpande! Det kommer att tillkomma fler evenemang under 2019 så håll koll här på sidan!

23 Mars

Göteborgs Varvet - Varvet Milen

Vill du flytta fram din startposition i GöteborgsVarvet? Anmäl dig till Varvet Milen på Mantorp Park, maxa farten på den 10 kilometer långa banan och seeda dig fram ibland startgrupperna.

20 April

Påsksladden

Påsksladden har sedan 2014 blivit den självklara starten på året för alla drifting älskare. Hela Sveriges driftingelit kommer till Bilsport Preformance & Custom Motor Show på Elmia för att ge publiken en grym show under påskafton.

1 Maj

Dotz Drift Break

Track Day med fokus på bara Drifting! Banan är öppen för alla, från totala nybörjare till proffs, som både testar för egen del samt kommer visa upp hur det kan se ut.

4 - 5 Maj

Vårracet

En av säsongens största och mest fullmatade racinghelg med upp mot 200 startande bilar. Sportvagnsmästerskapet, SSK, Radical gör upp i sina serier och visar på bredden inom svensk racing.

24 - 25 Maj

Bimmers of Sweden

Nordens störtsta BMW-träff, med över 1400 bimmers på plats! En mötesplats för alla BMW-ägare, och alla som gillar BMW inklusive BMW Motorcyklar. På plats finns även racingförare, driftingförare m.fl. som alla kör BMW. Bankörning och bilutställning med massor av fina priser att vinna.

6 Juni

Nationalbandagen

Välkommen att fira Nationaldagen med oss på Mantorp Park!

Vi slår upp portarna till oss den 6e Juni för frikörning på vår bana, vi kommer köra tre klasser! Klasserna är gatbilar (nybörjare), gatbilar (erfaren) och racebilar (ej formel).

7 - 9 Juni

Bugrun 2019

Nordens största VW-träffar, av entusiaster, för entusiaster, med mer än 1500 VW av alla typer från 1947 till 2018.

 

Mer info: http://bugrun.com/bugrun/

13 - 16 Juni

GATEBIL: Summer Festival

Motorfestival och publikfest efter norskt koncept med drifting, Time Attack, uppvisningar på banan samt mycket show och konsert med "After Track" på festivalområdet. Gatebil har vuxit till norra Europas störtsta "Track Day event", med möjlighet för alla att testa sin bil på banan!

27 - 29 Juni

Time Attack Festival

Norra europas bästa Time Attack-event utökas till riktigt Festival-koncept.

Time attack är ett säkert och i sin enkelhet roligt sätt att ta steget till att tävla på bana med din sportbil. Tävla mot dig själv och klockan i klasser samt heat indelade efter din biltyp. Snabbast varvtid vinner!

25 - 28 Juli

Mantorp Drag Revival

I samband med Mantorp Drag Revival 25 - 28 Juli kommer åter de snabbaste bilarna till den legendariska dragstrippen. Dragracing har sedan 1970-talet varit synonymt med Mantorp Park, sedan 2011 har det dock varit ett litet uppehåll för de snabbaste bilarna men det ändrade vi på förra året och det blir samma sak i år. Tillsammans med SHRA Mantorp tar nu Mantorp Park nya tag för att åter etablera sig som en given arrangör för dragracing.

3 Augusti

JapDays

Den 3e Augusti 2019 ska hela Mantorp Park fyllas med Japanska fordon i alla dess former! Enbart Japanska bilar kommer att få åka in på området för att ställa ut, kör på bana, köra konbana eller vår Offroad bana!

Mer information här! 

23 - 25 Augusti

Mantorp Classic Festival

Återigen arrangerar Mantorp Park, tillsammans med RHK, sommarens största Racer Historiska tävling med många klasser och utställning. Om man inte var med på den gamla goda tiden själv, förstår man snabbt på detta evenemang att vissa saker var bättre förr!

30 - 31 Augusti

Trailer Trucking Festival

Här samlas allt på en plats - för både branschen och familjen. Branschutställning, fartfyllda shower, spektakulära uppvisningar, spännande tävlingar och underhållning. Det här är dagar då tunga fordon får visa upp sina allra bästa sidor. I den välfyllda branschutställningen ställer de stora lastbilstillverkarna och många andra ledande aktörer ut sina produkter. Och i den prestigefyllda tävlingen Nordic Trophy tävlar lastbilar från stora delar av Europa.

26 - 29 September

GATEBIL: Season Finale

Säsongs avslutningen för norra Europas största track-day event. Mycket mera körning står på schemat denna helg som är öppen för alla som vill testa/köra slut på sin bil på banan! Här avgörs även Gatebil Drifting Series och vinnare skall krönas! Självklart blir det även After Track i sann Gatebil anda.

20 - 21 September

STCC - Grande Finale

STCC finalen återvänder till Mantorp Park med flera spektakulära klasser utöver STCC.

26 Oktober

Halloween on Track

Track day event med både drifting och bankörning. Passa på att både bränna däck och lägga "plattan i mattan" och spendera Halloween på Mantorp Park.