Evenemang 2020

INSTÄLLT – DOTZ DRIFT BREAK

DOTZ DRIFT BREAK – Som vanligt inviger vi driftingsäsongen med Dotz Drift Break; en trackday med enbart drifting. Alla är välkomna, proffs som nybörjare, att drifta på banan, värma upp och komma igång inför 2020.

INSTÄLLT – VÅRRACET

VÅRRACET – är en av säsongens största och mest fullmatade racinghelg med upp mot 200 startande bilar. Sportvagnsmästerskapet, SSK, Radical gör upp i sina serier och visar på bredden inom svensk racing.

5-6 JUNI – BUGRUN

BUGRUN – är nordens största VW-träffar, av entusiaster, för entusiaster, med mer än 1500 VW av alla typer från 1947 till 2019.

INSTÄLLT – GATEBIL

GATEBIL SUMMER FESTIVAL – I Sverige har inget datum fastställts för när större evenemang kan genomföras som normalt. Men på grund av de svenska hälsomyndigheternas rekommendationer kan vi  tyvärr ej genomföra Gatebil på Mantorp Park i Juni. 

23-26 JULI – DRAG REVIVAL

MANTORP DRAG REVIVAL – kommer återigen att ta tillbaka de snabbaste bilarna till den legendariska dragstrippen. Dragracing har sedan 1970-talet varit synonymt med Mantorp Park, sedan 2011 har det dock varit ett litet uppehåll för de snabbaste bilarna men det ändrade vi på förra året och det blir samma sak i år. Tillsammans med SHRA Mantorp tar nu Mantorp Park nya tag för att åter etablera sig som en given arrangör för dragracing.

31 JULI-1 AUGUSTI

JAPDAYS –  Efter förra årets stora succé kommer JAPDAYS tillbaka. Välkommen till en bilträff som kommer fylla hela Mantorp Park med Japanska fordon i alla dess former! Enbart Japanska bilar kommer att få åka in på området för att ställa ut, kör på bana, köra konbana eller vår Offroad bana!

21-23 AUGUSTI – CLASSIC FESTIVAL

MANTORP CLASSIC FESTIVAL kommer återigen arrangeras av Mantorp Park, tillsammans med RHK,  och bjuder på sommarens största Racer Historiska tävling med många klasser och utställning. Om man inte var med på den gamla goda tiden själv, förstår man snabbt på detta evenemang att vissa saker var bättre förr!

NYTT DATUM 11-12 SEPT – BIMMERS OF SWEDEN

BIMMERS OF SWEDEN – är nordens störtsta BMW-träff, med över 1400 bimmers på plats! En mötesplats för alla BMW-ägare, och alla som gillar BMW inklusive BMW Motorcyklar. På plats finns även racingförare, driftingförare m.fl. som alla kör BMW. Bankörning och bilutställning med massor av fina priser att vinna.

25-27 SEPTEMBER – GATEBIL

GATEBIL: Season Finale  är säsongs avslutningen för norra Europas största track-day event. Mycket mera körning står på schemat denna helg som är öppen för alla som vill testa/köra slut på sin bil på banan! Här avgörs även Gatebil Drifting Series och vinnare skall krönas! Självklart blir det även After Track i sann Gatebil anda.

1-3 OKTOBER – GRANDE FINALE

Grande Finale. Eliten inom svensk racing återvänder till Mantorp Park med flera spektakulära klasser som Porsche Carrera Cup Scandinavia, TCR Scandinavia, GT4 Scandinavia, V8 Thunder Cars, Ginetta och Formel Nordic. En riktig finalhelg med racing på högsta nivå!.

24 OKTOBER – HALLOWEEN ON TRACK

HALLOWEEN ON TRACK  BY 5100 är ett track day event med enbart drifting.