Evenemang 2022

27-28 MAJ, BIMMERS OF SWEDEN

Nordens störtsta BMW-träff, med över 1500 bimmers på plats! En mötesplats för alla BMW-ägare, och alla som gillar BMW inklusive BMW Motorcyklar. På plats finns även racingförare, driftingförare m.fl. som alla kör BMW. Bankörning och bilutställning med massor av fina priser att vinna.

10-11 JUNI, BUGRUN

Nordens största VW-träffar, av entusiaster, för entusiaster, med mer än 1500 VW av alla typer från 1947 till 2018.

17-19 JUNI, GATEBIL: SUMMER FESTIVAL

Motorfestival och publikfest efter norskt koncept med drifting, Time Attack, uppvisningar på banan samt mycket show och konsert med ”After Track” på festivalområdet. Gatebil har vuxit till norra Europas störtsta ”Track Day event”, med möjlighet för alla att testa sin bil på banan!

28-31 JULI, MANTORP DRAG REVIVAL

I samband med Mantorp Drag Revival 28-31 Juli kommer åter de snabbaste bilarna till den legendariska dragstrippen.

5-6 AUGUSTI, JAPDAYS 2022

Den 5-6 Augusti 2022 ska hela Mantorp Park fyllas med Japanska fordon i alla dess former! Enbart Japanska bilar kommer att få åka in på området för att ställa ut, kör på bana, köra konbana eller vår Offroad bana!

23-25 SEPT, GATEBIL: SEASON FINALE

Säsongs avslutningen för norra Europas största track-day event. Mycket mera körning står på schemat denna helg som är öppen för alla som vill testa/köra slut på sin bil på banan! Här avgörs även Gatebil Drifting Series och vinnare skall krönas! Självklart blir det även After Track i sann Gatebil anda.

29 SEPT-1 OKT, GRANDE FINALE

Storslagen final i Sveriges alla tunga racingklasser så som bland annat STCC och Carrera Cup Scandinavia.