JapDays 2019

JapDays 3e Augusti 2019

Den 3e Augusti 2019 ska hela Mantorp Park fyllas med Japanska fordon i alla dess former! Enbart Japanska bilar kommer att få åka in på området för att ställa ut, köra på banan, köra Konbana eller vår Offroad bana!

Japan har producerat många fantastiska fordon genom åren och vi hoppas att få se många olika varianter denna dag!

Se till att planera in detta!

Utställning, Bankörning, Konbana eller Offroad!

Det kommer verkligen att finnas något för alla här under JapDays, det kommer vara en gedigen prispall till utställare och det kommer bli mycket körning i alla dess former för den som vill det!

Utställning

Alla som vill vara med kan vara med i utställningen där en jury bestående av medlemmar från olika klubbar kommer bedöma och ge pris till olika klasserna.

Bland annat så har vi Best In Show, Best Classic, Best Racecar och även priser till de finaste bilarna från olika märken, tex. Best Subaru eller Best Toyota.

 

Bankörning

Under hela dagen finns det möjlighet att köra på banan med er bil!

Vi kommer ha 3 olika körpass som är Bankörning (Nybörjare), Bankörning (Erfaren) och Drifting. Passen kommer att delas upp på 20 minuter per timme och vi kör mellan 9 till 17, dvs det kommer bli mycket körtid för er! Vi kommer avsätta en stor del av övre depån till enbart yta för er som planerar att köra på banan.

Konbana / Sladdgård

I vår Dragrace depå kommer vi att ha en konbana där man kan testa sin bil på en lite mer teknisk bana. Här kommer man även kunna köra drifting antingen solo eller twin.

Mer information och banskiss kommer komma inom kort!

Off Road

Vad många inte vet är att här på Mantorp Park finns det en off road bana! I den finns det bland annat två väldigt branta backar som man ska försöka ta sig upp och ner för, samt ett djupt vattenhinder.

Japan har inte enbart tillverkat snabba och snygga bilar utan även slitstarka bilar som kan ta sig igenom nästan vilken terräng som helst och det vill vi se prov på här under JapDays!

Redan från att vi slår upp grindarna på fredagen den 2e augusti så kommer Terrängbanan vara öppen! På fredagen är det körning mellan 15:00 och 17:00 och på lördagen så är det körning mellan 09:00 och 17:00.

Smygstarta JapDays en dag tidigare!

Camping från Fredag till Lördag!

Vi slår upp portarna till JapDays redan på Fredagen den 2e augusti ifall man vill campa kvar och ställa iordning bilarna inför lördagen.

Hela Romkurvan kommer vara öppen för lite festligare camping och familjecampingen kommer vara öppen ifall man vill bo lite lugnare.

Vi öppnar upp klockan 15.00 på fredag den 2e augusti!

Ifall det är så att man inte har en japansk bil som dragbil till sin husvagn så får man åka in för att ställa husvagnen på plats och sedan parkera bilen utanför grindarna.

Områdeskarta

PRISER

Typ av biljett Förköp På plats
Entré Fredag - Lördag, deltagare 300 SEK 350 SEK
Entré Fredag - Lördag, publik 200 SEK 250 SEK
Entré Lördag, deltagare 200 SEK 250 SEK
Entré Lördag, publik 150 SEK 200 SEK
Bankörning - Drifting 600 SEK 600 SEK
Bankörning - Amatör 600 SEK 600 SEK
Bankörning - Erfaren 600 SEK 600 SEK
Engångslicens 150 SEK 150 SEK
Konbana / Sladdgård 200 SEK 200 SEK
Terrängbana inkl engångslicens 200 SEK 200 SEK
Racedepå (med el) Gratis

Alla priser är inklusive moms.

Racedepå plats är avsett till dem som tex behöver ställa upp depåtält eller buss och behöver el. Plats till detta går ej att förboka utan det är först till kvarn som gäller. 

Camping (utan el) ingår i Fredag - Lördag biljetterna.

Kontakt

Har ni frågor rörande JapDays eller är ni som Företag / Klubb intresserade av att synas eller delta på JapDays, maila då gärna till

Marcus.stenmark@mantorppark.com

Max.lundgren@mantorppark.com

 

Denna sida kommer uppdateras löpande