Evenemang 2022

21 MAJ, TwoBike

Ett helt unikt cykelevent. Two Bike är inte bara ett cykellopp. Det är en åtta timmars lagtävling/stafett på Mantorp Park för både landsvägscykling och mountainbike.
Att arrangera en tävling för både landsväg och mountainbike på samma gång är något unikt.Landsvägsloppet går på själva racingbanan medan mountainbikebanan går runt den asfalterade banan. Vid varje varvning eller ”förarbyte” cyklar båda disciplinerna igenom det stora eventområdet, vilket ger en unik närhet och puls under hela eventet.

 

27-28 MAJ, BIMMERS OF SWEDEN

Nordens störtsta BMW-träff, med över 1500 bimmers på plats! En mötesplats för alla BMW-ägare, och alla som gillar BMW inklusive BMW Motorcyklar. På plats finns även racingförare, driftingförare m.fl. som alla kör BMW. Bankörning och bilutställning med massor av fina priser att vinna.

10-11 JUNI, BUGRUN

Nordens största VW-träffar, av entusiaster, för entusiaster, med mer än 1500 VW av alla typer från 1947 till 2018.

17-19 JUNI, GATEBIL: SUMMER FESTIVAL

Motorfestival och publikfest efter norskt koncept med drifting, Time Attack, uppvisningar på banan samt mycket show och konsert med ”After Track” på festivalområdet. Gatebil har vuxit till norra Europas störtsta ”Track Day event”, med möjlighet för alla att testa sin bil på banan!

22 JULI, 5100 SUMMER DRIFTMEET

5100 Summer Drift Meet är ett måste för alla som gillar att köra sin bil på sladd eller för er som vill sitta på läktaren och se på alla grymma driftingförare. I depån finns det inte enbart plats för team utan här kommer det även finnas en bilutställning.

2022 kommer även evenemanget gästas av Gatebil SDS presented by Meguiars (Swedish Drift Series). Det är eliten inom drifting, dvs SM, RM och JSM förarna som är här på plats för en hård deltävling.

28-31 JULI, MANTORP DRAG REVIVAL

I samband med Mantorp Drag Revival 28-31 Juli kommer åter de snabbaste bilarna till den legendariska dragstrippen.

5-6 AUGUSTI, JAPDAYS 2022

Den 5-6 Augusti 2022 ska hela Mantorp Park fyllas med Japanska fordon i alla dess former! Enbart Japanska bilar kommer att få åka in på området för att ställa ut, kör på bana, köra konbana eller vår Offroad bana!

23-25 SEPT, GATEBIL: SEASON FINALE

Säsongs avslutningen för norra Europas största track-day event. Mycket mera körning står på schemat denna helg som är öppen för alla som vill testa/köra slut på sin bil på banan! Här avgörs även Gatebil Drifting Series och vinnare skall krönas! Självklart blir det även After Track i sann Gatebil anda.

29 SEPT-1 OKT, GRANDE FINALE

Storslagen final i Sveriges alla tunga racingklasser så som bland annat STCC och Carrera Cup Scandinavia.