Evenemang 2023

VÅRRACET 6-7 MAJ

Vårracet är äntligen tillbaka till Mantorp Park. Här samlas både landsvägsklassiker och extrema bilar för att tävla på den legendariska Mantorp Park. 

Bimmers of Sweden 26 – 27 MAJ

Bimmers of Sweden grundades 2010 har är idag ett av världens största BMW-event. Hit är alla välkomna och har du en BMW är du även välkommen att delta på bilutställningen. Bimmers of Sweden erbjuder allt som ett märkesevent ska erbjuda – bilutställning, bankörning, företagsutställning, m.m.

SWK's Grillkväll med vänner 5 JUNI

2023 välkomnar vi SWK’s Grilkväll med vänner till Mantorp Park! Ett händelsefyllt och familjärt evenemang med egenföretagaren och kreatören Linus Brostedt i spetsen. Här får ni uppleva allt från bilutställning, streetrace, stuntshower, livepodd och en massa mer!

BUGRUN 9 – 10 JUNI

 

GATEBIL: Summer Festival 15 – 18 JUNI

Det är äntligen dags för Gatebil Summer Festival på Mantorp Park – Norra Europas största bilfestival. Här träffas förare och bilfantaster från hela Skandinavien för tillsammans uppleva allt som Gatebil har att erbjuda.

Meguiar's Drag Festival 27 – 30 JULI

Dragacingen är en tradition på Mantorp Park sedan tidigt 70-tal och nu är det dags igen! I år växlar vi upp och välkomnar Meguiar’s Drag Festival. Gör er redo för en rejäl motorfestival!

Japdays 4-5 AUGUSTI

JapDays är äntligen tillbaka – det ultimata eventet för alla er som älskar japansk bilkultur!Återigen fylls Mantorp Park av japanska bilar av alla dess slag. Här hittar ni allt som den japanska bilkulturen har att ge – utställning av japanska bilar, bankörning och terrängkörning är grunden i eventet.

Trailer Trucking Festival 25 – 26 AUG

Under Trucking Festival samlas alla lastbilsfantaster på Mantorp Park. Här blir det branschutställning med lastbilstillverkarna, påbyggare och ett flertal andra branschföretag. Dessutom lastbilsutställning med hundratals lastbilar, Nordic Trophy, ljusshow och en mängd andra roliga kringaktiviteter.

Grande Finale 22 – 23 SEPTEMBER

Fjolårets racingsuccé är tillbaka till Mantorp Park – Grande Finale 2023. Det här är en racinghelg ni inte får missa. Vi uppdaterar hemsidan med mer information inom kort. 

GATEBIL: Season Finale 29 SEPT- 1 OKT

Det är dags för säsongsavslutningen av norra Europas största bilfestival. Här bjuder vi på extra mycket bankörning. Självklart kan du uppleva allt som Gatebil har att erbjuda så som camping, bilutställning och inte minst en ordentlig aftertrack!