Evenemang 2024

Vårracet 4 – 5 maj

Varmt välkomna till Mantorp Park och Vårracet 2024!
Det är dags att börja 2024 års racingmästerskap på Mantorp Park. Det är en spännande start som väntar och i de olika klasserna så vi kommer garanterat bjudas på härliga race.

Bimmers of Sweden 24 – 25 maj

Välkommen till Nordens största BMW-träff på Mantorp Park – en mötesplats för alla BMW-ägare och alla som gillar BMW.
På Bimmers of Sweden finns allt som BMW-kulturen har att erbjuda. Banracing, drifting, bilutställning och en massa mer!

SWK’s Grillkväll med Vänner 31 maj

SWK’s Grillkväll med vänner är tillbaka på Mantorp Park – ett händelsefyllt evenemang som bjuder på fordnsutställning, streetrace, livepodd och massa mer!
Alla är välkomna och vi garanterar en minnesvärd kväll!

Bug Run 7 – 9 juni

Det är dags för Bug Run’s 40-årsjubileum! I hela tre dagar fyller vi Mantorp Park med VW från alla årtionden. Här bjuds det på bilutställning, bankörning och självklart dragracing.

Gatebil Summer Festival 13 – 16 juni

Gatebil Summer Festival är en av årets höjdpunkter på Mantorp Park. Här samlas förare och gatebilentusiaster från hela Skandinavien. Räkna med en mängd frikörning, bilutställning och en ordentlig Aftertrack!

Meguiar’s Drag Festival 25 – 28 juli

Den 25- 28 juli återvänder dom snabbaste bilarna till den legendariska dragstrippen på Mantorp Park för att än en gång bjuda på en fartfylld helg med en massa underhållning!

Japdays 2 – 3 augusti

Japdays är äntligen tillbaka och det är dags att fylla Mantorp Park av japanska bilar av alla dess slag. Här hittar ni allt som den japanska bilkulturen har att ge – utställning av japanska bilar, bankörning och terrängkörning är grunden i eventet.

Grande Finale 20 – 21 september

Missa inte den storslagen finalen i många av Sveriges alla racingklasser på Mantorp Park!

Gatebil Season Finale 27 – 29 september

Det är dags för säsongsavslutningen av norra Europas största bilfestival. Här bjuder vi på extra mycket bankörning. Självklart kan du uppleva allt som Gatebil har att erbjuda så som camping, bilutställning och inte minst en ordentlig aftertrack!