Racing School

Formel Renault

Visst har du väl drömt om att få prova hur en F1 förare har det på jobbet?!

Att känna G-kraften, farten och inte minst, få uppleva spänningen av att kliva ner i en äkta formelbil och sen styra ut på racerbanan, kanske för första (men inte sista?) gången, är alltid en helt oslagbar känsla, lika häftigt gammal som ung, kille som tjej.

Formel steg 1.         Pris. 6 995 :-      Heldag.
Ditt livs upplevelse – Eller kanske starten på din formelbils-karriär? Alla kan göra det! Det enda som krävs är körkort och normal körvana. Du kör i ett team om två till tre personer per bil med växelvis körning och assistans till teamkamraterna. 6-punktsbälten ska knäppas, ratten sättas fast, föraren ”peppas”, checklistan gås igenom på de digitala instrumenten – 1:ans växel i – varv, ok – temperatur, ok – oljetryck, ok, sedan bara vänta på klartecken från instruktören att ge dig ut på banan. Ditt livs äventyr kan börja!

Läs mer här: Kursbeskrivning Formel steg 1

Dagar för bokning med lediga platser 2018:
- 3 juni - fullbokad, 1 juli, 19 augusti, 2 september, 7 oktober


Formel steg 2+3.     Pris. 12 995:-   Heldag.
Ta din utbildning till nästa nivå – När du provat på formelbil och genomfört steg 1 grundutbildning i vår racingskola kan du slutföra utbildningen för att sedan kunna kvittera ut din egen formel 3 licens.

Läs mer här: : Kursbeskrivning Formel steg 2-3

Dagar för bokning med lediga platser 2018:
8 juli, 14 oktober

formelrenault


Specialanpassat.

Förutom dessa paket skräddarsyr vi gärna ett paket som passar era önskemål. För större grupper som vill kombinera med en egen konferens eller aktivitet har vi moderna konferensmöjligheter i unik miljö.

För mer info och frågor kontakta:
info@mantorppark.com , 0142 – 29 88 50.