Racing School

Att känna G-kraften, farten och inte minst få uppleva spänningen av att kliva ner i en äkta formelbil och sen styra ut på racerbanan, kanske för första (men inte sista?) gången, är alltid en helt oslagbar känsla, lika häftigt gammal som ung, kille som tjej. Efter Racing School kan du vara beredd på mersmak och ett minne för livet. 

Racing School - Formel Steg 1

Pris. 7 995 :-      Heldag.

Max antal deltagare per gång: 24

Dagar för bokning med lediga platser 2019:

2 MAJ

18 MAJ - 2 platser kvar

2 JUNI

30 JUNI

18 AUGUSTI

14 SEPTEMBER - FULLBOKAD

VI HAR ÖPPNAT UPP 8 EXTRAPLATSER:

SÖNDAGEN DEN 15 SEPTEMBER

   VÄLKOMNA!

Ditt livs upplevelse – Eller kanske starten på din formelbils-karriär? Alla kan göra det! Det enda som krävs är körkort och normal körvana. Du kör i ett team om två till tre personer per bil med växelvis körning och assistans till teamkamraterna. 6-punktsbälten ska knäppas, ratten sättas fast, föraren ”peppas”, checklistan gås igenom på de digitala instrumenten – 1:ans växel i – varv, ok – temperatur, ok – oljetryck, ok, sedan bara vänta på klartecken från instruktören att ge dig ut på banan. Ditt livs äventyr kan börja!

Läs mer här: Kursbeskrivning Formel steg 1

FÖR BOKNING BEHÖVER VI DESSA UPPGIFTER:

- Namnet på kursen du vill boka
- Datum
- Namn på deltagaren/deltagarna samt ev. matallergi
- Fakturaadress, telefonnr samt personnr/org.nr

 

Racing School - Formel Steg 2+3

Pris. 12 995:-   Heldag.

Max antal deltagare: 18 st.

 

Ta din utbildning till nästa nivå – När du provat på formelbil och genomfört steg 1 grundutbildning i vår racingskola kan du slutföra utbildningen för att sedan kunna kvittera ut din egen formel 3 licens.

Läs mer här: Kursbeskrivning Formel steg 2-3


 

Specialanpassat

Förutom dessa paket skräddarsyr vi gärna ett paket som passar era önskemål. För större grupper som vill kombinera med en egen konferens eller aktivitet har vi moderna konferensmöjligheter i unik miljö. För offertförslag kontakta oss via mail.

 


 

FROM OUR GALLERY