Hyr/Boka

Hyr Mantorp Park för en dag och gör Din egen aktivitet på Sveriges bästa och modernaste motorbana

Varje år hyr vi ut Mantorp Park till ett stort antal klubbar, team, föreningar och företag samt privatpersoner som vill göra en aktivitet på motorbanan. Det kan handla om en kundaktivitet för sponsorer, en fordonsrelaterad produktlansering eller helt enkelt bara om att ha kul med den egna bilen en hel dag på en riktigt racerbana! Det går att hyra hela anläggningen eller olika delar:

Grand Prix banan, går att dela upp i två åtskilda banor/slingor
”Rom-kurvan”
Terrängbanan för ATV, SUV eller 4-hjusdrivet
Depåområden 1, 2 och utställningsområdet
Lounge/-er för event och konferens
Garage
Utbildninglokaler

Om Du, Ditt företag eller Din klubb/förening är intresserad av att hyra Mantorp Park så kontakta Mikael Andersson för mer information på telefon 0142-29 88 50 eller mikael.andersson@mantorppark.com Beläggningen på Mantorp Park är hög under säsongen så var gärna ute i god tid för att försäkra dig om att hitta en dag som passar allas kalender!

Depågarage

Depågarage kostar 2 500 kr per dag/dygn att hyra, utom vid större publika evenemang. Då gäller andra regler och förutsättningar – vänligen kontakta Mantorp Park för mer information och aktuella priser. Depågaragen är ca 60 kvm stora och kan rymma upp till 2 bilar.

För att boka depågarage, mejla till; info@mantorppark.com

Stugor

Vi har på området 4 stycken stugor.  Det är enkla stugor  med vardera 4  bäddar. Egna sängkläder behövs, dusch och toaletter finns i en närbelägen byggnad. Priset för stugorna är 1 120 kr per natt, men kan variera vid evenemang.

För mer info om stugor och för bokning av stugor, vänligen kontakta;
info@mantorppark.com