Hyr/Boka

HYRA BANAN

Varje år hyr vi ut Mantorp Park till ett stort antal klubbar, team, föreningar och företag samt privatpersoner som vill göra en aktivitet på motorbanan. Det kan handla om en kundaktivitet för sponsorer, en fordonsrelaterad produktlansering eller helt enkelt bara om att ha kul med den egna bilen en hel dag på en riktigt racerbana! Det går att hyra hela anläggningen eller olika delar:

-Grand Prix banan, går att dela upp i två åtskilda banor/slingor
- ”Rom-kurvan”
- Terrängbanan för ATV, SUV eller 4-hjusdrivet
- Depåområden 1, 2 och utställningsområdet
- Lounge/-er för event och konferens
- Depågarage
- Utbildninglokaler


 

LOGER

Våra loger ligger centralt på området och lägst med start och mål rakan. Det finns sammanlagt 6 st loger som går att dela av eller användas som en enda stor och tar då upp till 200 personer. Lokalerna består av ett inre rum med en golv yta på 27,5 kvm (5,5x5 m), plus två trappsteg, I den inglasade delen är det tre nivåer med en normal läktaruppställning på 24 sittplatser. Taköjden inne i logen är 2,8 meter.
Logerna kan möbleras och anpassas efter era önskemål för att passa konferens, fest, kundevent mm.

Mer info och bilder hittar ni här.


 

DEPÅGARAGE

Under våra loger har vi 6 st depågarage. Dom är allihopa 60 m² (5x12m) och tar två bilar på längden. I garagen finns el.
Depågarage kostar 2 500 kr per dag/dygn att hyra, utom vid större publika evenemang och vissa trackdays. Då gäller andra regler och förutsättningar – vänligen kontakta Mantorp Park för mer information och aktuella priser.


 

STUGOR

Vi har på området 4 stycken stugor.  Det är enkla stugor  med vardera 4  bäddar. Egna sängkläder behövs, dusch och toaletter finns i en närbelägen byggnad. Priset för stugorna är 1 120 kr per natt, men kan variera vid evenemang.


 

RESTAURANG

Precis bredvid start och mål ligger Restaurang Depå.
Där finns, under säsong, möjlighet att äta lunch och ta fika. 

Dagens lunch kostar 95 kr.
Måltidsdryck, salladsbuffé, Smör & Bröd samt kaffe och kaka ingår alltid.


Här kan du även boka bord för större gäng eller catering upp till logerna.