Hyr/Boka

Hyr Mantorp Park

Varje år hyr vi ut Mantorp Park till ett stort antal klubbar, team, föreningar och företag samt privatpersoner som vill göra en aktivitet på motorbanan. Det kan handla om en kundaktivitet för sponsorer, en fordonsrelaterad produktlansering eller helt enkelt bara om att ha kul med den egna bilen en hel dag på en riktigt racerbana!

Det går att hyra hela anläggningen eller olika delar:

  • Grand Prix banan. Går även att dela upp i två åtskilda banor/slingor.
  • Rom-kurvan.
  • Terrängbanan för ATV, SUV eller 4-hjusdrivna fordon.
  • Depåområden 1, 2 och utställningsområdet.
  • Lounge/-er för event och konferens.
  • Depågarage
  • Utbildninglokaler
  • Tält med utsikt över banan.

Loger

Våra loger ligger centralt på området och med utsikt över start och mål rakan. Vi har sammanlagt 6 stycken loger som går att dela av eller användas som en enda stor lokal. Lokalerna består av ett inre rum med en golvyta på 27,5 kvm (5,5 x 5 m), samt en inglasad balkong med utsikt över banan. Den inglasade delen av logerna består av tre nivåer med en normal läktaruppställning på 24 sittplatser. Takhöjden inne i logen är 2,8 meter. Logerna kan möbleras och anpassas efter era önskemål för att passa konferens, fest, kundevent, mm.

Depågarage

Under våra loger har vi 6 st depågarage. Dom är allihopa 60 m² (5x12m) och tar två bilar på längden. I garagen finns el. Depågarage kostar 2 500 kr ex. moms per dag/dygn att hyra, utom vid större publika evenemang och vissa trackdays. Då gäller andra regler och förutsättningar – vänligen kontakta Mantorp Park för mer information och aktuella priser.

Evenemangstält

På området finns det två stycken tvåvåningstält på 600 och resp. 240 kvm. Både tälten har balkong och utsikt över banan och går att inreda efter önskemål med ljud, ljus och möblering. Tälten är perfekt att använda till utbildningar, konferenser m.m. Bara fantasin sätter gränserna.

Stugor

På området finns det fyra stycken stugor för uthyrning. Dess är utrustad med 4 vardera bäddar. Egna sängkläder behövs, dusch och toaletter finns i en närbelägen byggnad. Priset för stugorna är 1 000 kr ex. moms per natt. Tillgängligheten för dessa stugor varierar beroende på evenemang.

Resturang och catering

Restaurang Mantorp Park hittar ni mitt i centrum på Mantorp Park. Under högsäsongen är restaurangen öppen måndag till fredag, samt även under vissa evenemang. Lunchbuffén består alltid av minst en husmansrätt, salladsbuffé, samt måltidsdryck samt kaffe & kaka. Lunchbuffén står alltid framdukad måndag – fredag 11:30-14:00. Pris 125:-. Ett vegetariskt alternativ finns alltid på vår à la cartemeny. Frukost, fika, glass, korv med bröd samt godis finns alltid att köpa från kl 08:00. Restaurang Mantorp Park erbjuder även möjlighet till bordsbokning för större sällskap och catering.